Saturday, 11 June 2011

Προβλήματα που έχει ο κόσμος


Προχτές έφτιαξα προφίλ στο facebook για το μπλογκ και μπερδεύομαι γιατί ταυτόχρονα έχω και το προσωπικό μου ανοιχτό. Ελπίζω να μην κάνω καμιά βλακεία και γράψω καμιά καφρίλα και χαλάσω το ίματζ μου.

Την άλλη βδομάδα είναι η συναυλία της Amy Winehouse και θα πάει πολύς κόσμος. Δε μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά το σκέφτομαι να πάω για το χαβαλέ. Αν έρθει ποτέ γιατί ακόμα είναι για rehab. Και να έρθει, θα βγει ποτέ στη σκηνή; Και να βγει στη σκηνή, θα μπορέσει να πάρει τα πόδια της και να βγάλει φωνή ή θα καταρρεύσει μόλις θα αρχίσει τις άναρθρες κραυγές; Από την άλλη, 50 έουρος είναι κάπως υπερβολική τιμή για εισιτήριο. Ντάξει, θα είναι ο Moby που μ’ αρέσει. Αλλά αυτόν τον είχα δει το 2005. Problem…

Τις προάλλες ο καλός μου μου έστειλε ένα mail με θέμα «Μα γιατί δε σε γράφει εκεί μέσα;» στο οποίο είχε αυτό το link http://www.nobility-association.com/. Γέλαγα μισή ώρα. Πάντως, για να μην παρεξηγούμαστε, το ότι έχω επιλέξει σαν nick το koueen, δε με κάνει βασιλικιά σε καμία περίπτωση (ξου, μακριά από μένα!).

Πριν λίγο μόλις κατάφερα να κάτσω στο πισί γιατί μου ‘ρθε η έμπνευση και ήθελα να γράψω και μπροστά στα μάτια μου ανέμιζε μια τρίχα που είχε ξεφύγει από τις υπόλοιπες. Ήταν άσπρη. Και με κορόιδευε! Στα μούτρα μου η ξεδιάντροπη! Και τις προάλλες εντόπισα και μια άλλη ενώ νόμιζα πως είχα μόνο μία (ήταν η μόνη που είχα δει προφανώς γιατί ήταν μπροστά στη φράντζα και φαινότανε). Ο δικός μου που είναι καλός άνθρωπος μου είπε ότι δεν είναι άσπρη, είναι ξανθιά. Αλλά ξέρω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να με καθησυχάσει. Προς ίδιο όφελος φυσικά για να μην αρχίσω την γκρίνια και του διαλύσω το νευρικό σύστημα. Πφφφ, κι άλλα έξοδα τώρα, βαφές, πινέλα, οξυζενέδια, χαμένος χρόνος, βαριέμαι. Και ήμουν τόσο περήφανη για το μαύρο φυσικό χρώμα των μαλλιών μου...

Δεν ξέρω τι να κάνω απόψε το βράδυ. Να πάω θερινό να δω το Χανγκόβερ ΙΙ, να μείνω μέσα και να βγω αύριο ή να πάω κατευθείαν αργά για ποτό; Με βλέπω τελικά να με παίρνει ο ύπνος σε λίγο και να ξυπνάω αύριο το μεσημέρι και να με δουλεύει πάλι ο Α.Π. (η μούσα μου ντε) και να με λέει πάλι γιαγιάκα. Αλλά είναι που δε θέλω να ανοίξω το στόμα μου γιατί θα τον εκθέσω ανεπανόρθωτα.

Άσε που τόση ώρα που μαγείρευα σκεφτόμουν διάφορα και μου κατέβαινε η μία ιδέα μετά την άλλη και τώρα που έφαγα, νύσταξα και τα ξέχασα όλα. Και επίσης χρειάζομαι επειγόντως διακοπές αλλά αυτό το έχω ξαναγράψει και θα καταντήσω γραφικιά στο τέλος.

Αυτά. Άμα θυμηθώ κάτι άλλο θα κάνω update. Καλό υπόλοιπο τριημέρου σε όλους!

2 comments:

  1. οι λευκές τρίχες δείχνουν εμπειρία και ανεβάζουν τις μετοχές(τουλάχιστον από όσο ξέρω για το φύλο μου)
    Φωνάρα η amy μεν αλλά 50 ευρώ είναι λίιιιγο ακριβά(σαμπάνια με φιλετάκι σερβίρουν ή...?)

    καλό τριήμερο

    ReplyDelete
  2. @Περσέα: Τι σαμπάνια με φιλετάκι; Καμιά μπύρα κι αυτή θα τη χρεώνουνε κανά 5άρι ευρώ...

    ReplyDelete